OVER ONS

Over SalkaPeru

Na onze wereldreizen en vele jaren werkervaring in de toeristische sector hebben we besloten om reizen te ontwerpen die volledig aangepast zijn aan de wensen van onze gasten.

Aangezien we afkomstig zijn uit Peru kennen we het land door en door.

Hierdoor zijn we altijd op de hoogte van de laatste trends en kunnen we u het beste advies geven. We zijn trots op ons land en willen graag het beste wat ons land te bieden heeft met onze reizigers delen. Onze connecties zorgen ervoor dat onze klanten kunnen genieten van de meest exclusieve ervaringen en toegang krijgen tot de top van plaatselijke gidsen en experts.

U kan profiteren van de beste prijzen die alleen een lokale operator kan aanbieden. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring in Peru meemaakt tegen een uitzonderlijke prijs.

Bovendien zijn onze aanbevelingen en suggesties alleen maar op basis van persoonlijke ervaringen.

We hebben enkele routes geselecteerd als een inspiratie voor uw reisplannen, maar het is zeker geen gelimiteerde lijst van wat wij u kunnen aanbieden.

Hebt u al een route in het achterhoofd, bent u gewoon op zoek naar wat begeleiding, of weet u niet eens waar te beginnen? We helpen u graag.

We kijken er naar uit om u snel in Peru te verwelkomen!

SalkaPeru.


Waarom SalkaPeru

  • 100 % Peruaans reisbureau

We zijn lokale experts. In tegenstelling tot andere reisbureaus zijn we alleen gespecialiseerd in Peru. De ervaringen en aandacht voor detail die we kunnen bieden is uniek.

  • Volledig op maat

We regelen je droomvakantie tot elk detail volgens uw budget en wens zodat u enkel nog uw koffers dient te pakken.

  • 24/7 Nederlandstalige ondersteuning

We staan altijd klaar, vanaf het moment dat je weggaat tot je weer veilig thuis bent, om je vrienden en familie over ons te vertellen.

  •  Eigen lokaal bureau ter plekke.
  • Onbezorgd op reis

Salka Peru is lid van  VLARA belgische Vlaamse Vereniging van Reisagenten. We zijn ook aangesloten bij MS AMLIN voor financieel onvermogen en beroepsaansprakelijkheid. Ons lidmaatschap op deze organisaties garandeert 100% bescherming van het geld dat u voor uw vakantie betaalt. Bovendien bent u verzekerd van een voorbeeldige dienstverlening, een hoge klanttevredenheid en een engagement voor Duurzaam Toerisme.