Peru is weer open voor toerisme en het komt langzaam weer op gang maar helaas kunnen we de Corona ontwikkelingen niet voorspellen. We kunnen wel ervoor zorgen om de perfecte reis voor u te organiseren en u zo veel mogelijk te ontzorgen. 

Flexibiliteit

We bevinden ons momenteel in een bijzondere tijd. Daarom hebben we onze boekings- en betalingsvoorwaarden aangepast.

  • Boekingen vanaf 01/06/2021 met vertrek t/m 31/10/22 vallen onder onze Boekingsactie Corona.

Dit houdt in dat als het reisadvies voor Peru op code oranje of code rood staat, er tot 2 weken vóór vertrek kosteloos geannuleerd of omgeboekt kan worden. Gaat uw voorkeur uit naar een annulering, dan ontvangt u uw geld binnen enkele weken terug. Gegarandeerd..

Zorgeloos reizen met Salka Peru.

  • Alle reizen zijn maatwerk reizen die wij ontwerpen op privébasis. Kleinschalige en exclusieve accommodaties, privé transfers,ver weg van de massa. Je reist dus in uw eigen ‘bubble’
  • We zijn altijd 24/7 bereikbaar om u te helpen in het geval van noodgevallen tijdens uw reis.
  • Boek gerust, uw reis is gedekt tegen faillissementen door onze aansluiting bij MS AMLIN voor financieel onvermogen en beroepsaansprakelijkheid.

Omdat wij met kleinschalige accommodaties werken, raden wij u aan op tijd te reserveren. Vanwege Covid-19 zijn er veel reizen omgeboekt en is de beschikbaarheid beperkt. Boek dus nu en verzeker je droomreis naar Peru.

De volgende regels zijn momenteel van kracht voor reizigers die naar Peru willen reizen

  •  Een elektronische gezondheidsverklaring invullen. Deze kunt u hier vinden: https://e-notificacion.migraciones.gob.pe/dj-salud/. We raden aan de QR-code uit te printen en bij uw reisdocumenten te bewaren om deze te kunnen laten zien bij aankomst.
  • Alle reizigers vanaf 12 jaar moeten, voordat zij aan boord gaan, een geldig vaccinatiebewijs tonen. Let op: uw vaccinatiebewijs is pas geldig vanaf 14 dagen na het verkrijgen van de laatste dosis. wanneer dit niet het geval is moet de reiziger een negatieve PCR-test over leggen die tot 48 uur voor vertrek is uitgegeven. Kinderen jonger dan 12 jaar mogen alleen aan boord wanneer zij  asymptomatisch zijn.
  • Het gebruik van een gezichtsscherm is niet langer verplicht om aan boord van nationale of internationale vluchten te gaan.
  • Het gebruik van een mondmasker is wel verplicht in het hele land, evenals het gebruik van dubbele maskers op gesloten plaatsen, zoals luchthavens, winkelcentra, banken, supermarkten, enz

Belangrijk

Peru heeft het label WTTC "Safe Travels" gekregen van de World Travel & Tourism Council. Deze organisatie erkent de toeristische bestemmingen voor veiligheid en hygiëne tegen de COVID-19.

Op dit moment is meer dan 86% van de bevolking (van 12 jaar en ouder) volledig ingeënt. 

Update januari 2022