Reviews

Prachtige dingen gezien in een magnifiek land!! We zijn zeer tevreden over de hele organisatie. Zeer stipte planning, prima gidsen, goede ligging hotels, lekker eten ... TOP! Alle pick-ups aan de luchthaven waren perfect. We vonden het een zalige reis!

Fam. Verheyen - Bertels. Antwerpen

Uitschieters van de reis waren de boottocht rond Islas Ballestas, de vlucht over de Nazca-lijnen, het 'aparte' verblijf op het Titicaca-meer, en natuurlijk ook hét doel van de reis: Ons een Inca te voelen op de hoge Andes-toppen in Machu Picchu. We willen je vooral nog eens bedanken voor de veelvoudige tussenkomst en enorme hulp bij het terugkrijgen van onze "vertraagde" bagage.  Zonder jou zou het totale chaos geweest zijn. Enorme dank hiervoor.

Fam. Meersman - Wittockx. Zwijndrecht

We zijn terug van een fantastisch mooie reis waarvan we met alle teugen genoten hebben: Prachtige hotels, bekwame gidsen, een vriendelijke bevolking, een zeer verscheiden natuur, de fascinerende Inka-cultuur, ... Kortom, een aanrader voor iedereen!!

Fam. Swalens. Sint Genesius Rode.

Het was een onvergetelijke reis! We hebben 2 mooie weken beleefd en we hebben in Peru heel vaak tegen elkaar gezegd dat dit een reis is die we ons nog heel lang zullen herinneren. Van ons drie dus een welgemeende MUCHAS GRACIAS! We hebben ervan genoten!

Fam. Taveirne. Dworp

De reis is achter de rug. We hebben een fijne tijd gehad. Een reis om te koesteren.

Alles was goed georganiseerd. Dank je wel.

Fam. Lots . Halle

Was een fijne reis.

Compleet programma. Sloot goed aan.

Hotels, transfers,gidsen,resto aanbevelingen top!

Fam. Vanderpooten. Sint Pieters Leeuw

Excursies en bezienswaardigheden waren top !

We zijn ook zeer tevreden over de gidsen en chauffeurs. Mensen waren altijd stipt op tijd. Heel vriendelijk en behulpzaam. 

 

Fam. Nijs-Moons. Boortmeerbeek

Zelfs bij diep nadenken hebben we niets negatiefs te melden.

Het programma zat heel goed in elkaar, chauffeurs en gidsen heel stipt. Hotels prima,.

De reis was zeer boeiend en afwisselend, ik zou het zeker aan iedereen aanraden.

Fam. Lagneau. Sint Genesius Rode

Alles was prima georganiseerd tot in de details, correcte timing, geen dode momenten, zeer fijne en vriendelijke begeleiding overal, overal stond alles klaar en zelfs 's nachts. 

Fam. Roosens - Halle