ACCOMODATIE

Gastgezin


Als je zoveel mogelijk Spaans wil oefenen en een beter begrip krijgen van de Peruaanse cultuur, kan je kiezen om in een Peruaans gastgezin te wonen.

In onze gastgezinnen, krijgen je een eigen kamer, maar je woont samen met de familieleden. Meestal spreken ze geen Engels. Op deze manier word je 'gedwongen' om Spaans te oefenen. Normaal gesproken zal je drie keer per dag samen eten met de familie, maar natuurlijk heb je de vrijheid om je eigen weg te gaan zo nu en dan.
Heb je de voorkeur voor een gezin met of zonder kinderen? Is roken een probleem voor jou, heb je allergieën, heb je niet graag huisdieren in je familie, of ben je een vegetariër? Laat ons vooraf weten wat je voorkeuren zijn, en dan organiseren wij een gastgezin voor jou. Je kan elke dag van de week in een gastgezin verblijven.

Al onze gezinnen hebben Wi-Fi.

Prijs

7 nachten € 75

Appartement

We hebben een appartement op ongeveer 20 minuten loopafstand van het belangrijkste plein van Cusco, of 7 minuten met de bus. Je hebt je eigen kamer,  deelt een goed uitgeruste keuken, een zeer ruime woonkamer en 3 badkamers voor 4 slaapkamers.

Gratis Wi-Fi is inbegrepen.

Er is een winkelcentrum op ongeveer 10 minuten lopen, er zijn enkele kleine winkels op ongeveer 2 minuten lopen en de bushalte ligt op slechts 1 blok afstand.

Prijs

7 nachten € 119

Voor meer informatie contacteer ons:

SalkaPeru

Hallesesteenweg 139

1640 Sint Genesius Rode

+32 2 494 12 38

salkaperutravel@gmail.com