Maras and Moray Biking Tour

Maras and Moray Biking Tour

De beste manier om deze dorpen in de Heilige Vallei te bezoeken buiten de gebaande paden is met de mountainbike.

Maras is een Andes dorp bekend voor zijn zoutmijnen die dateren uit de pre-Inca tijd. Op ongeveer 7 km afstand bevinden zich de verbazingwekkende cirkelvormige terrassen van Moray, een landbouwkundig onderzoekstation van de Inca’s ontworpen voor het experimenteren met gewassen op verschillende hoogten.

1 Dag
120.00 €

Vertrek in Cuzco om 8:30 voor de transfer naar Maras, Cruz Pata. Op dit punt begint de fietstocht samen met een professionele gids.

We fietsen door een licht heuvelend terrein van de Andes richting Moray. Hier bezoeken we de cirkelvormige terrassen die als een Inca prototype van een experimenteel biologisch station worden beschouwd. Van daaruit dalen we verder af richting Maras (klein dorp), waar we stoppen om te lunchen. Vanaf dit punt genieten we een prachtig uitzicht op de Heilige Vallei en het Andes gebergte.

 Na de lunch bezoeken we de oude zoutmijnen "Salineras" en  blijven we afdalen tot aan de rivier Urubamba in het district Pichingoto. Vanaf hier gaan we verder naar de stad Urubamba waar onze privébus ons opwacht en terug naar Cusco brengt.

Aankomst is voorzien rond 18u.

 INBEGREPEN

  • Professionele fietsen, handschoenen, helm
  • Gekwalificeerde Engels / Spaanse gids
  • Privé transport Cusco - Chinchero - Urubamba - Cusco

 NIET INBEGREPEN

  • Maaltijden
  • Entree ticket naar Moray 10 PEN
  • Entree ticket naar Maras 5 PEN

Deze reis is slechts een klein voorbeeld van wat je zou kunnen doen. Uiteraard kan je ze ook nog aanpassen aan je eigen voorkeuren. Wil je ergens langer blijven? Prima! Andere overnachtingsplek? Regelen we samen met je. Je kiest zelf ook wanneer je vertrekt en hoe lang je wilt reizen. Zo bouwen we samen aan jouw reis op maat. Neem contact op met Salkaperu voor meer informatie en om uw individuele wensen te bespreken. We passen de reis aan op basis van uw wensen en budget.