Colonial Lima & Museum

Colonial Lima & Museum

Ervaar een tijdreis door de geschiedenis van Lima. Op deze authentieke halve dag wandeltocht kan je een reeks koloniale architectuur zien en unieke culturele bezienswaardigheden bewonderen in het historische centrum van Lima dat door Unesco erkend werd als cultureel erfgoed van de mensheid in 1991.

approx 6 - 7 hours
110.00 €

We zullen de koloniale Lima bezoeken, waaronder de Grote Markt, het gouvernementeel Paleis, het stadhuis, de kathedraal en het Museum, Tempel van Santo Domingo, de tempel van San Pedro, Lima Koloniale Balkons, Torre Tagle Paleis, de Paseo de Aguas en Convento de los Descalzos. Daarna gaan we verder met een museum naar keuze (Larco Herrera, het Museum voor Archeologie, Antropologie en geschiedenis van Peru )

 Het Museum Larco Herrera, toont de schatten van de Precolumbiaanse geschiedenis 3000 jaar geleden. Een van de meest spectaculaire collecties is de grote verzameling van oude Erotische kunst, zonder twijfel een van de beste attracties in de stad Lima. In aanvulling op deze grote erotische collectie kunnen bezoekers ook galerieën met Peruviaans goud en zilver van de vroege dagen zien. In tegenstelling tot andere musea is deze plek de enige die meer dan 45.000 archeologische stukken netjes gerubriceerd heeft.

 Het Museum voor Archeologie, Antropologie en geschiedenis van Peru.

Dit is een van de oudste en beste musea in Peru. De collectie omvat aardewerk, stenen monumenten, sieraden en textiel. Hier staan onder andere twee befaamde monumenten : de Estela Raymondi en de Tello Obelisk, ongeveer 3000 jaar oud. We brengen ook een bezoek aan de indrukwekkende Inca galerij die de evolutie van de Inca cultuur op een zeer didactische manier weergeeft.

INBEGREPEN :

  • Ophalen aan uw hotel met privé transport.
  • Engels sprekende gids.
  • Lunch
  • Alle toegangskaarten.
  • Vervoer terug naar uw hotel

 WIJ ADVISEREN :

  • Comfortabele kleding en schoenen
  • Camera
  • Zonnebril,
  • Hoofdbescherming ( pet, hoedje,… )
  • Fles water.

Deze reis is slechts een klein voorbeeld van wat je zou kunnen doen. Uiteraard kan je ze ook nog aanpassen aan je eigen voorkeuren. Wil je ergens langer blijven? Prima! Andere overnachtingsplek? Regelen we samen met je. Je kiest zelf ook wanneer je vertrekt en hoe lang je wilt reizen. Zo bouwen we samen aan jouw reis op maat. Neem contact op met Salkaperu voor meer informatie en om uw individuele wensen te bespreken. We passen de reis aan op basis van uw wensen en budget.