Lima Reality Tour

Lima Reality Tour

Hier ervaar je het echte leven in Lima met een bezoek aan 'beide kanten' van de stad. In de voormiddag ontdekken we de indrukwekkende sloppenwijk waar je de lokale bevolking en kinderen ontmoet en met hen in interactie kan gaan. Daarna is er een lunch voorzien in een typisch lokaal restaurant. Na de lunch neemt je lokale gids je mee naar het grote historische centrum om te genieten van een ​​wandeltocht  en bezoek aan de vele bekende hoogtepunten: paleizen, kastelen, prachtige houten balkons en mysterieuze ondergrondse catacomben.

ongeveer 7-8 uur.
Vertrek: 09:00
85.00 €

Shanty Town Tour: Tijdens deze wandeling krijg je de gelegenheid om delen van de stad te ontdekken die je anders nooit te zien krijgt. Het is een beklijvende ervaring en unieke kans om te zien hoe de grote meerderheid van de bevolking van Lima echt leeft. Je krijgt veel interactie met de lokale bevolking en kinderen. Vergeet niet dat meer dan 80% van de mensen uit Lima hier wonen.

City of Kings Tour: Maak kennis met de Peruaanse hoofdstad en ontdek meer over hoe het in 1535 opgericht werd en transformeerde tot de 'City Of The Kings ". Onze deskundige lokale gids neemt je mee langs onze unieke tourroute. Hij zal je de paleizen en kastelen tonen die onze stad verbergt, hij brengt je ook naar het grote heilige Francisco klooster en de indrukwekkende ondergrondse catacomben, de “plaza de armas ", het Aartsbisschoppelijk Paleis en het Palacio Municipal. Andere grote plaatsen die je bezoekt zijn: Parque de la Muralla, het treinstation Paleis, de unieke ouderwetse "Cordano Bar", kleurrijke herenhuizen , het Jiron de la union Wandelpad, Postkantoor Paleis, Domenicaanse toren, Historische Rimac Brug, mooie houten balkons en het volgende grote project in de stad "de metro onder de rivier!" Daarna brengen we ook een  bezoek aan het Presidencieel Paleis waar je een grote collectie schilderijen kan bewonderen, indrukwekkende sculpturen, houten verandas , trendy vergulde spiegels en mooi origineel terrazen zal zien.

Onze historische centrum wordt beschouwd als werelderfgoed en is dus beschermd door de Unesco.

Inclusief: Pick-up van uw hotel, privé-vervoer, Engels sprekende gids, alle entree tickets, lunch in een lokaal restaurant, tol, parking, belastingen en vervoer terug naar je hotel.

We raden aan: comfortabele kleding en schoenen, zonnebril, zonnemelk en een hoed te dragen, neem een ​​fles water mee en reservebatterijen voor uw camera

Deze reis is slechts een klein voorbeeld van wat je zou kunnen doen. Uiteraard kan je ze ook nog aanpassen aan je eigen voorkeuren. Wil je ergens langer blijven? Prima! Andere overnachtingsplek? Regelen we samen met je. Je kiest zelf ook wanneer je vertrekt en hoe lang je wilt reizen. Zo bouwen we samen aan jouw reis op maat. Neem contact op met Salkaperu voor meer informatie en om uw individuele wensen te bespreken. We passen de reis aan op basis van uw wensen en budget.