Skylodge Adventure Suites

Skylodge Adventure Suites

Heb je ooit willen slapen in het nest van een condor ? Dan heb je gevonden wat je zocht! Een transparante luxe capsule die aan de top van een berg in de Heilige Vallei van Cusco-Peru hangt.

2 dagen / 1 nacht
385.00 €

De exclusieve Skylodge Adventure Suites bieden u de kans om te slapen in een volledig transparant hangende slaapkamer, die u toelaat om het indrukwekkende uitzicht op deze magische en mystieke vallei te waarderen.

Je kan de  Skylodge op 400m bereiken met de Via Ferrata of door te wandelen langs een onverschrokken parcours met kabelbanen. Een nacht op deze plaats zal uw dromen waar maken. Arrangementen zijn inclusief ontbijt en een gastronomisch diner met wijn, vervoer van Cuzco en onze professionele tweetalige gidsen.

De Skylodge is samengesteld uit drie exclusieve capsule Suites met een totale capaciteit van 8 personen. Onze transparante capsule suites zijn gelegen op de top van onze berg ( 400m)  met een uitzicht van 300 graden op de majestueuze Heilige Vallei. De met de hand vervaardigde suite uit aerospace aluminium en weerbestendig polycarbonaat wordt geleverd met vier bedden, een eethoek en een eigen badkamer.

Ze meet 7,3m lang en 2,5m hoog en breed. De capsule suites bestaan uit zes ramen en vier ventilatiekanalen die zorgen voor een comfortabele sfeer. Veiligheid wordt verzekerd doordat de uitgang zich bevind in het bovenste deel van de capsule. Het ontwerp en de kenmerken van elke suite biedt onze klanten eersteklas service en alle comfort. Onze alternatieve verlichting bestaat uit vier interieur lampen en een leeslamp allemaal aangedreven door zonnepanelen die energie opslaan in accu's. Elke suite heeft een eigen badkamer, gescheiden van de slaapkamer door een geïsoleerde muur. Binnen is een droge ecologische toilet en wastafel, waar u nog kunt genieten van het prachtige uitzicht door de koepel van 1,8 meter diameter. De koepel heeft ook gordijnen om de privacy van de nieuwsgierige blikken van passerende condors (uw hemel buren) te garanderen. Fijne kwaliteitsmatrassen, katoenen lakens, donzen kussens en dekbedden zorgen voor een warme en aangename nacht op 400 meter van de grond.

DAG 1

14.00 uur Hotel pick-up in de stad Cusco 15:30 uur Aankomst in Pachar 15:30 - 16 uur veiligheidsbespreking en uitrusting 16 - 17:30 uur Afdaling (Zip Line wandelen of klimmen via ferrata afhankelijk van het pakket) 17:30 - 18 uur Aankomst in Skylodge Adventure suites, ontvangst met een warme drank18 - 18:30 uur briefing over hoe de lodge te gebruiken20 uur Diner

DAG 2

07:00 Ontbijt 09:30 -12:00 Afdaling (abseilen of Ziplining) 12:00 - 13:30 Pachar- Cusco stad 14 uur Aankomst in Cusco Stad

Inclusief

  • eigen vervoer van / naar uw hotel
  • gidsen
  • uitrusting
  • snack voor de beklimming
  • gastronomisch diner met een fles wijn
  • het ontbijt met zicht over de Heilige Vallei

Draag comfortabele kleding, broeken geen shorts, wandelschoenen of hardloopschoenen, een thermische jas met daaronder warme (thermische) kleding. Koudste maanden zijn van juni tot augustus. Breng uw persoonlijke hygiëne items mee(tandenborstel, tandpasta), we hebben geen douche. Neem enkel een kleine en lichte tas mee.  De rest van je bagage kan bewaard worden in ons kantoor in Urubamba en wij sturen het de volgende dag mee met de auto dat uw terugkeer transport verzorgt. Breng minstens 1 lt. Water mee. U kunt uw lege fles meebrengen, we hebben gezuiverd water bij onze basis, zodat u  aan het begin en aan het einde van de activiteit uw fles kan vullen. Eco-vriendelijke houding; gelieve flessen te recycleren, wij voorzien water en jij voorziet de fles.

 

 

Reisbegeleiding/Gids

Deze groepsreis wordt begeleid door een lokale ervaren Nederlandstalige reisbegeleider vanaf Brussel of Amsterdam. Hij zal ervoor zorgen dat de reis zo goed mogelijk verloopt en zal de eerste aanspreekpunt zijn bij vragen of suggesties. Hij zal tips geven over mogelijke extra excursies, mooie plekjes en leuke restaurants. Daarnaast maken wij in elke bestemming gebruik van lokale gepassioneerde Engelstalige gidsen die meer over de te bezoeken bezienswaardigheden zal vertellen, meesten van hen hebben vele jaren ervaring in de sector en hebben een universitair diploma.

Deelnemers

SalkaPeru kiest bewust voor het reizen in kleine groepen. Maximum 16 reizigers. De minimumleeftijd voor de deze reis is 18 jaar. De reis is in principe haalbaar voor iedereen met een goede gezondheid en doorsnee conditie. Voor de trektocht naar de Regenboogberg dien je wel naast een flexibele instelling een goede conditie te hebben. Een reis op hoogte kan vermoeiend zijn.