Sacred Valley Zipline

Sacred Valley Zipline

Even vliegen over de Heilige Vallei.The Sacred Valley zip-line geeft mensen van alle leeftijden de mogelijkheid om te vliegen over deze magische en prachtige vallei en dit op een veilige en leuke manier. De zip-line heeft 7 leidingen of kabels, van 150mt tot 700 m, voor een totaal van 2800mt.

4-5 uur (+reistijd)
55.00 €

We beginnen met een wandeling van 30-40 minuten , eenvoudig en via ferrata uitgerust naar de eerste lijn. Je vindt er een kleine via ferrata klim (4 meter), zodat je een perfect idee krijgt over hoe het is om een ​​ferrata route te beklimmen.

Elke lijn is anders . Je begint met een eenvoudig en kort  circuit waardoorje de gelegenheid krijgt je zipline deskundigheid te upgraden. Wat is een zip-line of luifel?

U bent fysiek verbonden aan een kabel met een klimgordel, die vast gemaakt is aan een afneembare trolley. Je glijdt neer aan de Zip-line over een canyon. Aan de overkant maak je een veilige landing. Een echte adrenalinekick!

Wie kan de zip-line te proberen?

De minimumleeftijd voor de Heilige Vallei Zip-Line is 6 jaar oud. Wij behouden ons het recht om te bepalen of mensen geschikt zijn voor de zip line of niet.

Wat voor soort uitrusting wordt gebruikt?

Een standaard klimgordel, helm, handschoenen en een zip-line kit, (katrol, 3 karabijnhaken en lanyard) en via ferrata lanyard. Al onze apparatuur is gecertificeerd CE en het is speciaal gemaakt voor deze activiteit.

Zip-lijn beveiliging

Alle paden tussen de lijnen zijn uitgerust met via ferrata systeem. De lijnen werden verlengd, op een manier, dat de mensen geen remsysteem nodig hebben. De persoon verliest snelheid wanneer hij of zij dichter bij het einde van de lijn komt. Al onze gidsen worden regelmatig getraind in verticale touw redding en eerste hulp.

Wat je nodig hebt?

Gebruik lichte kleding en goede schoenen (tennis, lichte wandelschoenen, etc .. Geen sandalen). Neem extra kleding mee in een kleine rugzak, want op hoogte kan het weer kouder en winderig zijn. Breng minstens 1 l water mee. U kunt uw lege fles meebrengen,  we hebben  gezuiverd water bij onze basis, zodat u deze kunt vullen aan het begin en aan het einde van de activiteit. Gelieve flessen te recycleren.

Hoe lang duurt de Zipline?

30 minuten wandelen naar de eerste lijn en 3 tot 4 uur zip-lining, afhankelijk van de grootte van de groep. U moet uw reistijd toevoegen, afhankelijk van uw locatie (Cusco stad een uur of heilige vallei 30 minuten).

VIA FERRATA & ZIP LINE Deze tour is gemaakt om een ​​verbazingwekkende belevenis te bieden aan mensen zonder enige ervaring. Het zal een ervaring voor je leven zijn. Het is een combinatie van beide activiteiten, op 400 meter via ferrata klim en afdaling van de berg met behulp van 6 zipwires (150 meter tot 700 meter).

Inclusief:

  • Eigen vervoer van / naar Cusco of de Heilige Vallei
  • gidsen
  • uitrusting (gordel, helm, via ferrata lanyard,  handschoenen)
  • lunch.

 

 

Reisbegeleiding/Gids

Deze groepsreis wordt begeleid door een lokale ervaren Nederlandstalige reisbegeleider vanaf Brussel of Amsterdam. Hij zal ervoor zorgen dat de reis zo goed mogelijk verloopt en zal de eerste aanspreekpunt zijn bij vragen of suggesties. Hij zal tips geven over mogelijke extra excursies, mooie plekjes en leuke restaurants. Daarnaast maken wij in elke bestemming gebruik van lokale gepassioneerde Engelstalige gidsen die meer over de te bezoeken bezienswaardigheden zal vertellen, meesten van hen hebben vele jaren ervaring in de sector en hebben een universitair diploma.

Deelnemers

SalkaPeru kiest bewust voor het reizen in kleine groepen. Maximum 16 reizigers. De minimumleeftijd voor de deze reis is 18 jaar. De reis is in principe haalbaar voor iedereen met een goede gezondheid en doorsnee conditie. Voor de trektocht naar de Regenboogberg dien je wel naast een flexibele instelling een goede conditie te hebben. Een reis op hoogte kan vermoeiend zijn.