Culinaire Avond in Lima

Culinaire Avond in Lima

Wil je een aantal van de beste restaurants in Lima proberen, maar je weet niet waar te beginnen of je hebt weinig tijd? Laat ons helpen! We hebben een trendy gastronomische route die het beste van Peru’s diversiteit toont  met tongstrelende menu's speciaal ontworpen door internationaal bekende lokale chefs. Ontdek in een snel tempo de geheimen en legendes achter Peru’s heerlijke gerechten.

5 uur
start 4u45 PM
135.00 €

Deze tour begint in een chique restaurant en lounge dat pal aan het strand gelegen is met een spectaculair uitzicht op de kustlijn van Lima. Cala is een plek dat je niet snel zal vergeten. Hier zal een professionele bartender jou de geheimen onthullen om een perfecte Pisco Sour te bereiden, zodat je indruk kan maken op je vrienden als je terug thuis komt. Na deze verfrissende cocktail gaan we naar de jungle. We nemen u mee naar een bekroond restaurant. Het is erkend voor zijn levendige en uitnodigende ontwerp evenals zijn culinaire creaties door het winnen van de Summum Awards in 2013 in de categorie Best New Restaurant in Peru. Hier zult u uw eigen innovatieve ceviche bereiden uit de jungle welke u nergens anders zal vinden. De volgende stop is een bekende klassieker onder de lokale bevolking, een prestigieus restaurant gelegen in een archeologische complex met verlichte ruïnes. Hier kunt u genieten van een selectie aan Peruaanse gerechten en een andere op pisco gebaseerde cocktail. Dit prestigieuze restaurant is zo indrukwekkend dat de Koning van Spanje, Mick Jagger, Bill en Hillary Clinton, om er maar een paar te noemen, ervoor gezorgd hebben dat ze deze stop niet misten tijdens hun reis naar Lima.

We eindigen de avond in de gezellige Barranco wijk voor het dessert.

Wat is inbegrepen:

  • 4-stops stadstour met nadruk op Lima’s nachtleven
  • Pisco Sour-workshop in een  top restaurant aan het strand
  • Tasting van een verscheidenheid aan amazonehapjes in een bekroond restaurant dat gespecialiseerd is in gerechten uit de jungle.
  • Maak je eigen exotische ceviche uit de Amazone
  • Proef een cocktail gemaakt met fruit rechtstreeks uit de Amazone
  • Gastronomisch Peruaans diner tussen verlichte pre-Inca-ruïnes van La Huaca Pucllana
  • Rondleiding in de koloniale bohemienwijk Barranco
  • Typische Peruaans dessert in Barranco
  • Professionele gids en de tour van de iconische wijken van Lima
  • Hotel Pick up / drop-off 

 

Deze reis is slechts een klein voorbeeld van wat je zou kunnen doen. Uiteraard kan je ze ook nog aanpassen aan je eigen voorkeuren. Wil je ergens langer blijven? Prima! Andere overnachtingsplek? Regelen we samen met je. Je kiest zelf ook wanneer je vertrekt en hoe lang je wilt reizen. Zo bouwen we samen aan jouw reis op maat. Neem contact op met Salkaperu voor meer informatie en om uw individuele wensen te bespreken. We passen de reis aan op basis van uw wensen en budget.