Culinaire Avond in Lima

Culinaire Avond in Lima

Wil je een aantal van de beste restaurants in Lima proberen, maar je weet niet waar te beginnen of je hebt weinig tijd? Laat ons helpen! We hebben een trendy gastronomische route die het beste van Peru’s diversiteit toont  met tongstrelende menu's speciaal ontworpen door internationaal bekende lokale chefs. Ontdek in een snel tempo de geheimen en legendes achter Peru’s heerlijke gerechten.

5 uur
start 4u45 PM
135.00 €

Deze tour begint in een chique restaurant en lounge dat pal aan het strand gelegen is met een spectaculair uitzicht op de kustlijn van Lima. Cala is een plek dat je niet snel zal vergeten. Hier zal een professionele bartender jou de geheimen onthullen om een perfecte Pisco Sour te bereiden, zodat je indruk kan maken op je vrienden als je terug thuis komt. Na deze verfrissende cocktail gaan we naar de jungle. We nemen u mee naar een bekroond restaurant. Het is erkend voor zijn levendige en uitnodigende ontwerp evenals zijn culinaire creaties door het winnen van de Summum Awards in 2013 in de categorie Best New Restaurant in Peru. Hier zult u uw eigen innovatieve ceviche bereiden uit de jungle welke u nergens anders zal vinden. De volgende stop is een bekende klassieker onder de lokale bevolking, een prestigieus restaurant gelegen in een archeologische complex met verlichte ruïnes. Hier kunt u genieten van een selectie aan Peruaanse gerechten en een andere op pisco gebaseerde cocktail. Dit prestigieuze restaurant is zo indrukwekkend dat de Koning van Spanje, Mick Jagger, Bill en Hillary Clinton, om er maar een paar te noemen, ervoor gezorgd hebben dat ze deze stop niet misten tijdens hun reis naar Lima.

We eindigen de avond in de gezellige Barranco wijk voor het dessert.

Wat is inbegrepen:

  • 4-stops stadstour met nadruk op Lima’s nachtleven
  • Pisco Sour-workshop in een  top restaurant aan het strand
  • Tasting van een verscheidenheid aan amazonehapjes in een bekroond restaurant dat gespecialiseerd is in gerechten uit de jungle.
  • Maak je eigen exotische ceviche uit de Amazone
  • Proef een cocktail gemaakt met fruit rechtstreeks uit de Amazone
  • Gastronomisch Peruaans diner tussen verlichte pre-Inca-ruïnes van La Huaca Pucllana
  • Rondleiding in de koloniale bohemienwijk Barranco
  • Typische Peruaans dessert in Barranco
  • Professionele gids en de tour van de iconische wijken van Lima
  • Hotel Pick up / drop-off 

 

Reisbegeleiding/Gids

Deze groepsreis wordt begeleid door een lokale ervaren Nederlandstalige reisbegeleider vanaf Brussel of Amsterdam. Hij zal ervoor zorgen dat de reis zo goed mogelijk verloopt en zal de eerste aanspreekpunt zijn bij vragen of suggesties. Hij zal tips geven over mogelijke extra excursies, mooie plekjes en leuke restaurants. Daarnaast maken wij in elke bestemming gebruik van lokale gepassioneerde Engelstalige gidsen die meer over de te bezoeken bezienswaardigheden zal vertellen, meesten van hen hebben vele jaren ervaring in de sector en hebben een universitair diploma.

Deelnemers

SalkaPeru kiest bewust voor het reizen in kleine groepen. Maximum 16 reizigers. De minimumleeftijd voor de deze reis is 18 jaar. De reis is in principe haalbaar voor iedereen met een goede gezondheid en doorsnee conditie. Voor de trektocht naar de Regenboogberg dien je wel naast een flexibele instelling een goede conditie te hebben. Een reis op hoogte kan vermoeiend zijn.